Rüyada karnı aç olmak

Rüyada karnı aç olmak insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karnı aç olmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi iyi kullanın, acil çözümsellikden ziyade içgüdülerinizi dinleyin.

Rüyada karnının aç olduğunu görmek tamamen içine kapanacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına delalettir.

Rüyada karnı aç olmak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine yorulur.

Rüyada karnı aç birini görmek rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına alamet eder.

Rüyada is acmak sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aç tavuk görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine delalet eder.

Rüyada pencere açtığını görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının işyeri açtığını görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada çiçek açmış vişne ağacı görmek elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments