Rüyada perdeleri yıkamak

Rüyada perdeleri yıkamak devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına inanılır.

Rüyada perdeleri yıkamak gördüyseniz:

  • Yeni keşifler yapabilir veya yeni deneyimler edinebilirsiniz.

Rüyada beyaz tül perde yıkamak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada perde yıkadığını görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada perde yıkamak keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kirli perde yıkamak kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tül perde yıkamak çok günah işleyeceğine, yeni iş kapılarının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz perde yıkamak sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, rahata kavuşmaya rivayet etmektedir.

Rüyada perdeleri yıkamak batıl amele, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına rivayet eder.

Rüyada taşlı perde görmek bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, işinde terfi edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments