Rüyada perde yıkadığını görmek

Rüyada perde yıkadığını görmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine işarettir.

Rüyada perde yıkadığını gördüyseniz:

  • Sizden yaşça büyük veya muhafazakar kişilerle bir problem yaşanabilir.

Rüyada beyaz tül perde yıkamak ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına işarettir.

Rüyada perde yıkadığını görmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada perde yıkamak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada perdeleri yıkamak sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli perde yıkamak işlerinde berekete kavuşacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine işarettir.

Rüyada tül perde yıkamak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz perde yıkamak işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine işarettir.

Rüyada perdelerin düştüğünü görmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, hedeflere ulaşamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments