Rüyada pencereye tül asmak

Rüyada pencereye tül asmak bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, ağız tadının kaçacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencereye tül asmak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz durumları kabullenerek daha istikrarlı veya güvenli bir geleceğe adım atma şansınız var.

Rüyada pencereye tül asmak kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine inanılır.

Rüyada beyaz tül perde asmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine işaret eder.

Rüyada tül perde asmak sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada cama tül asmak kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tül asmak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına yorulur.

Rüyada beyaz tül asmak birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencere tül görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine işarettir.

Rüyada pencere tülü görmek huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments