Rüyada tül asmak

Rüyada tül asmak kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, sorunların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada tül asmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiyle uzlaşabileceğiniz bir açı yakalamaya bakmalısınız.

Rüyada cama tül asmak etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına işarettir.

Rüyada tül perde asmak şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına işarettir.

Rüyada beyaz tül asmak erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine inanılır.

Rüyada pencereye tül asmak yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz tül perde asmak uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada tül asmak mal veya dünyalığına gelecek zarara, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pencerede tül görmek huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada pembe tül perde görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments