Rüyada bir şey tamir etmek

Rüyada bir şey tamir etmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, rahat bir hayatı olacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, çekilen hasretin biteceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir şey tamir etmek gördüyseniz:

  • Daha sonra, karşınızdaki insanın sevgisini kazanınca, onu kontrol etme isteğinizi dizginleyin.

Rüyada bir şeyi tamir etmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir şeyleri tamir etmek güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir şey tamir etmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü tamir ettirmek düştüğü zor durumdan kurtulacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada altın tamir etmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev tamir etmek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada evinin tamir edildiğini görmek yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saat tamiri görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments