Rüyada peçeteye sümkürmek

Rüyada peçeteye sümkürmek ekmek bulamayacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, muradına eremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada peçeteye sümkürmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda serzenişte bulunmak, onay vermemek veya tenkit etmek doğru olmayabilir.

Rüyada peçeteye sümkürmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına delalettir.

Rüyada mendile sümkürmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sümük sümkürmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kan sümkürmek işte de mutlu olunacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına delalet eder.

Rüyada burnunu sümkürmek onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil sümkürmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada burun sümkürmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına tabir olunur.

Rüyada birinin sümkürdüğünü görmek çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments