Rüyada sümük sümkürmek

Rüyada sümük sümkürmek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, konferans ve seminerlere katılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sümük sümkürmek gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişiler bazı kararlar almanıza yardım edebilir.

Rüyada sümük sümkürmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada birinin sümkürdüğünü görmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mendile sümkürmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına tabir olunur.

Rüyada burun sümkürmek içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına rivayet eder.

Rüyada kan sümkürmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına inanılır.

Rüyada suya sümkürmek ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada burnunu sümkürmek pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil sümkürmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments