Rüyada burnunu sümkürmek

Rüyada burnunu sümkürmek kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, rızkın ve kazancın artacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnunu sümkürmek gördüyseniz:

  • Genç kimselerle bir arada bulunmanız da olasıdır.

Rüyada burnunu sümkürmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına işarettir.

Rüyada yeşil sümkürmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına alamet etmektedir.

Rüyada sümük sümkürmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, parasına da para ekleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kan sümkürmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mendile sümkürmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lavaboya sümkürmek bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, dolayısıyla geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada suya sümkürmek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, adının ve şanının yürüyeceğine delalettir.

Rüyada peçeteye sümkürmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments