Rüyada ayağından çorap çıkardığını görmek

Rüyada ayağından çorap çıkardığını görmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, şansın yaver gideceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağından çorap çıkardığını gördüyseniz:

  • Merakınızı gidermenin bir yolunu bulacaksınız.

Rüyada ayağından çorap çıkardığını görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada çoraplarını çıkardığını görmek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına işaret eder.

Rüyada çorap çıkardığını görmek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine yorulur.

Rüyada siyah çorap çıkartmak iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çorap çıkartmak bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına alamet eder.

Rüyada ayağında beyaz çorap görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağa çorap giymek her zaman çok üzgün olacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine işaret eder.

Rüyada ayağında yırtık çorap görmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, ağlayacağına, strese gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments