Rüyada ayağında yırtık çorap görmek

Rüyada ayağında yırtık çorap görmek bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, kafasının rahatlayacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağında yırtık çorap gördüyseniz:

  • Başarılı organizasyonlar yapabilirsiniz.

Rüyada ayağında yırtık çorap görmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada çorabını yırtık görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yırtık beyaz çorap görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yırtık tül çorap görmek mal ve mülk sahibi olacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına işaret eder.

Rüyada ayakta yırtık çorap görmek maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, evlatlarından memnun olacağına rivayet eder.

Rüyada yırtık çorap giymek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına delalet eder.

Rüyada siyah yırtık çorap giymek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına yorulur.

Rüyada çorap yırtığı görmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nur

Ayağımdaki yırtık çorabın üstüne yeni bir çorap giydim ve yeni çorap almayı düşündüm