Rüyada patronuyla konuştuğunu görmek

Rüyada patronuyla konuştuğunu görmek başarıları ile konuşulacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, ondan kazanç elde edeceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, dertlerin başlayacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine delalettir.

Rüyada patronuyla konuştuğunu gördüyseniz:

  • İş yerinizdeki hızlı değişimlere rağmen, siz, sonunda olaylardan fayda sağlayan taraf olabilirsiniz.

Rüyada patronuyla konuştuğunu görmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada patronla konuştuğunu görmek çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski patronundan para almak ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada patronu evde görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patronun aşık olduğunu görmek atılacak adımların boşa çıkacağına, inancının eksileceğine alamet eder.

Rüyada patronla tartışmak yaşamının tadını çıkaracağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına delalet eder.

Rüyada patronla yolculuk yapmak problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patronun evlendiğini görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments