Rüyada patronla konuştuğunu görmek

Rüyada patronla konuştuğunu görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada patronla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Israrlı bir yaklaşımınız dikkatleri üzerinize toplamanıza neden olabilir.

Rüyada patronuyla konuştuğunu görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, iş hayatında rahat edileceğine işarettir.

Rüyada patronla konuştuğunu görmek zengin olunacağına, mevkie edineceğine yorulur.

Rüyada patronun eşini görmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine işarettir.

Rüyada patron öpmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına inanılır.

Rüyada kendini patron görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına inanılır.

Rüyada patron koltuğu görmek yeniden bir araya geleceğine, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına delalettir.

Rüyada patronunu ağlarken görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada patronuyla evlenmek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments