Rüyada eski patronundan para almak

Rüyada eski patronundan para almak kendisini allah’a yakın hissedeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, hem yıpranacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine inanılır.

Rüyada eski patronundan para almak gördüyseniz:

  • Sabırlı olmalısınız.

Rüyada eski patronundan para almak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, bol kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski patrondan para almak işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski işyeri patronunu görmek geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine delalettir.

Rüyada eski patronla kavga etmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski patrondan iş teklifi almak aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada eski patronla yemek yemek yeni şeyler deneneceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına delalet eder.

Rüyada eski patronla tartışmak ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski patronla konuşmak girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments