Rüyada patronun aşık olduğunu görmek

Rüyada patronun aşık olduğunu görmek çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, daha güçlü hale geleceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine alamet eder.

Rüyada patronun aşık olduğunu gördüyseniz:

  • Uyumsuz bir tutum içindesiniz, sosyal olmaktan çok sosyal olmamak çabasındasınız.

Rüyada patronuna aşık olmak işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine yorulur.

Rüyada patronun aşık olduğunu görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine delalettir.

Rüyada patronunun elini öpmek işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada patronu hasta görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına alamet etmektedir.

Rüyada patronun sesini duymak iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine inanılır.

Rüyada patronun arabasına binmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada patronunu evde görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine inanılır.

Rüyada patronundan kaçmak her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments