Rüyada patronu öpmek

Rüyada patronu öpmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına işaret eder.

Rüyada patronu öpmek gördüyseniz:

  • Yani ev hayatınızda ummadığınız değişiklikler olabilir.

Rüyada patron eli öpmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada eski patronun elini öpmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına alamet eder.

Rüyada patronun elini öpmek çok büyük adımlar atılacağına, isteklerin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada patron öpmek kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına inanılır.

Rüyada patronunun elini öpmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine alamet eder.

Rüyada patronunu öpmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada patronu öpmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada patronun arabasına binmek çok mutlu olacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments