Rüyada patrona çay vermek

Rüyada patrona çay vermek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına inanılır.

Rüyada patrona çay vermek gördüyseniz:

  • Seçimler yapmalısınız.

Rüyada patrona çay vermek dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine işarettir.

Rüyada patrona çay ikram etmek hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada patrona su vermek parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada patrona sarılmak hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, zorlukları teker teker aşacağına delalettir.

Rüyada patrona yardım etmek büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada patrona yemek hazırlamak hiçbir eksiğinin olmayacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada patrona hizmet etmek diplomalarının artacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına delalettir.

Rüyada patrona küsmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments