Rüyada patlamış mısır yemek görmek

Rüyada patlamış mısır yemek görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada patlamış mısır yemek gördüyseniz:

  • Alışılmadık veya beklenmedik eski bir tanıdık yeni girişimlerde bulunmanıza neden olabilir.

Rüyada patlamış mısır yemek görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mısır patlaması yemek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine işarettir.

Rüyada patlamış mısır yemek güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine delalettir.

Rüyada mısır patlaması görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına inanılır.

Rüyada patlamış mısır görmek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada patlamamış mısır görmek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına tabir olunur.

Rüyada patlamış mısır yapmak kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına delalettir.

Rüyada patlayan mısır görmek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments