Rüyada patlak teker görmek

Rüyada patlak teker görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, helal kazanca sahip olunacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, kazancını katbekat arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada patlak teker gördüyseniz:

  • Vizyonu olmayan kişiler size bedelleri olan hatalar yaptırabilir.

Rüyada patlak teker görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabanın tekerini patlak görmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada patlak bisiklet tekeri görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına tabir olunur.

Rüyada tekeri patlak araba görmek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tekeri patlak bisiklet görmek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına tabir olunur.

Rüyada patlak araba lastiği görmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına işarettir.

Rüyada patlak su borusu görmek hayırlı bir işe başlayacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada patlak ayakkabı görmek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, biraz dinleneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments