Rüyada patates bahçesi görmek

Rüyada patates bahçesi görmek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, kafa dağıtacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, büyük mutluluk duyulacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına delalettir.

Rüyada patates bahçesi gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla ihtiyatsız düşünüyorsunuz.

Rüyada bahçeden patates çıkarmak bir şirketler zincirine sahip olunacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine işarettir.

Rüyada bahçede patates görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada patates bahçesi görmek büyük kazançlar sağlayacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bahçede patates sökmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine alamet eder.

Rüyada bahçeye patates ekmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına işaret eder.

Rüyada bahçeden patates toplamak çok mutlu bir dönem geçirileceğine, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına yorulur.

Rüyada birinden patates almak ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada topraktan patates çıkardığını görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments