Rüyada birinden patates almak

Rüyada birinden patates almak iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, çok başarılı olacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine rivayet eder.

Rüyada birinden patates almak gördüyseniz:

  • Gerilime rağmen hayranlarınız artıyor olacak.

Rüyada patates ektiğini görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada patatesli mantı görmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, verimin ve bereketin geleceğine delalet eder.

Rüyada patates haşladığını görmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada çok büyük patates görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada topraklı patates görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına işarettir.

Rüyada sulu patates yemeği görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tencerede patates görmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine işarettir.

Rüyada topraktan patates almak almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments