Rüyada pasta ve kek görmek

Rüyada pasta ve kek görmek işlerinin düşeceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, kazancın düşeceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, üzüleceğine, ağlayacağına alamet eder.

Rüyada pasta ve kek gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren alışverişler yapabilir ya da dekorasyon değiştirebilir, çevre değişikliğine gidebilir veya geleceğinizi ilgilendiren planlar yapabilirsiniz.

Rüyada pasta keki görmek işlerini yoluna koymayı başaracağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine delalettir.

Rüyada pasta ve kek görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada pasta kek yapmak sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine inanılır.

Rüyada pasta börek kek görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, kendisi ile gururlanacağına delalettir.

Rüyada kek ve pasta görmek uzun bir ömre sahip olunacağına, konuşmaz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kek pasta görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına yorulur.

Rüyada kek pişirdiğini görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Rüyada kek börek görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments