Rüyada kek pasta görmek

Rüyada kek pasta görmek istenmeyen bir yolculuğa, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kek pasta gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenize olanak sağlayan hiçbir fırsatı kaçırmamalısınız.

Rüyada pasta ve kek görmek hüsrana uğrayacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine işaret eder.

Rüyada pasta kek yapmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kek pasta görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada pasta börek kek görmek insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada pasta keki görmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, düşmanlarının güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada kek ve pasta görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bademli kek görmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kek hamuru yoğurmak malını ve parasını kaybedeceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments