Rüyada kek ve pasta görmek

Rüyada kek ve pasta görmek verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, yönetici makamına geleceğine delalet eder.

Rüyada kek ve pasta gördüyseniz:

  • Daha akıllı bir plan kurgulamanız gerekiyor.

Rüyada pasta ve kek görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada kek pasta görmek strese gireceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine işaret eder.

Rüyada kek ve pasta görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına tabir olunur.

Rüyada pasta keki görmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine yorulur.

Rüyada pasta börek kek görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, çevresinin genişleyeceğine inanılır.

Rüyada pasta kek yapmak hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına işaret eder.

Rüyada fırında kek görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kakaolu kek görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments