Rüyada simit poğaça görmek

Rüyada simit poğaça görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına delalet eder.

Rüyada simit poğaça gördüyseniz:

  • Kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada simit poğaça görmek rahatsızlıkların son bulacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına yorulur.

Rüyada simit ve poğaça görmek şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına tabir olunur.

Rüyada simit poğaça satmak dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, aradığı çareleri bulacağına delalettir.

Rüyada poğaça simit görmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada poğaça yaptığını görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına alamet eder.

Rüyada taze poğaça yemek evin kasasına giren gelirin artacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada börek poğaça görmek takdir edileceği işler yapacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada pasta poğaça görmek hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Adnankaraoğlu

Simitçiye giderken simit arabası giderken ıslıkla durdurup simit poğaça ayçöreği alıyorum