Rüyada parmak yemek

Rüyada parmak yemek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, malının, parasının ve makamının artacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmak yemek gördüyseniz:

  • Bazı yatırımlarınızın karşılığını almaya başlayabilir veya doğruluklarının farkına varmanızı sağlayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada parmak üzümü yemek kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına işaret eder.

Rüyada parmaklarını yemek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmakla bal yemek işlerin bir anda azalacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına tabir olunur.

Rüyada kendi parmağını yemek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine alamet eder.

Rüyada insan parmağı yemek rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine işarettir.

Rüyada parmak üzüm yemek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmak yemek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol parmakta alyans görmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments