Rüyada parlayan yıldız görmek

Rüyada parlayan yıldız görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, ömür boyu başarılı olacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, kendisini ona adayacağına, zahmete ve derde düşeceğine, elinin darlıktan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada parlayan yıldız gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere zaman ayırın.

Rüyada yıldız tozu görmek kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine rivayet eder.

Rüyada yıldız kolye görmek özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden yıldız almak sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine delalettir.

Rüyada yıldızlara görmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada yıldızı tutmak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada yıldıza bakmak hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayın etrafında yıldız görmek arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına delalet eder.

Rüyada kayan yıldızlar görmek elindeki işten büyük zararlar göreceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments