Rüyada beyaz taşlı küpe takmak

Rüyada beyaz taşlı küpe takmak başına türlü işler geleceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, canını sıkılacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına delalettir.

Rüyada beyaz taşlı küpe takmak gördüyseniz:

  • Romantizm sevgi temalı ilişkilere iyi gelebilir.

Rüyada beyaz taşlı küpe takmak sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı taşlı küpe takmak dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, elindekini de bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada parlak taşlı küpe takmak dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz inci küpe takmak zor ve kötü günlerin geleceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz taşlı küpe görmek modern insanlarla tanışılacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına inanılır.

Rüyada beyaz taşlı yüzük takmak aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi küpe takmak her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına işaret eder.

Rüyada erkeğe küpe takmak yaşama dört elle sarılacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments