Rüyada dereye ayağını sokmak

Rüyada dereye ayağını sokmak dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dereye ayağını sokmak gördüyseniz:

  • İki kere düşünmeden konuşmamanızda veya eleştirilerde bulunmamanızda fayda var.

Rüyada ayaklarını dereye sokmak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada dereye ayağını sokmak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine delalettir.

Rüyada dereye ayaklarını sokmak kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, ününün çoğalacağına delalettir.

Rüyada ayaklarını göle sokmak sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, yeni ilişkiler kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada suya ayaklarını sokmak beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına delalet eder.

Rüyada göle ayak sokmak sorunların kısa süre içinde biteceğine, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağını arı sokmak çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denize ayaklarını sokmak gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments