Rüyada ayağı ıslanmak

Rüyada ayağı ıslanmak faydalı şeyler yapacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağı ıslanmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınıza karışan veya zarar verebilecek kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada yağmurda ayaklarının ıslandığını görmek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakları ıslanmak hırsızlık yapacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağı ıslanmak şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, geri planda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarının ıslandığını görmek talihinin artacağına, talihin yüze güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakların ıslandığını görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinle ıslanmak sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada saçının ıslandığını görmek beğenilen işlere imza atacağına, düşmanlarına da dost olacağına delalettir.

Rüyada şelale altında ıslanmak deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments