Rüyada para hesaplamak

Rüyada para hesaplamak işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya, hayra ve esenliğe, imkânların çok daha iyi olacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada para hesaplamak gördüyseniz:

  • Acele işlere teşebbüs etmemelisiniz.

Rüyada para hesaplamak sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaş hesaplamak çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine delalet eder.

Rüyada borç hesaplamak neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada çok madeni para görmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına rivayet eder.

Rüyada anneye para vermek bazı pişmanlıklar yaşayacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada amcadan para almak hasta olanın da iyileşeceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün para verdiğini görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bozuk para yıkamak karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments