Rüyada yaş hesaplamak

Rüyada yaş hesaplamak kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine rivayet eder.

Rüyada yaş hesaplamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hareketlerine veya yapmak istedikleri şeylere müdahale şansınız olmayabilir.

Rüyada yaş hesaplamak zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine işaret eder.

Rüyada borç hesaplamak harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada para hesaplamak huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük yaşta nişanlanmak kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı zengin adam görmek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çektiği zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşça küçültmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaş ceviz kırmak etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada başörtülü yaşlı kadın görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments