Rüyada para almaya gitmek

Rüyada para almaya gitmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, huzurunun yerinde olacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada para almaya gitmek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda egoistleşme meylindesiniz.

Rüyada para almaya gitmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine işaret eder.

Rüyada halı almaya gitmek bereket ve zenginliğe kavuşacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bavulunu alıp gitmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kömür almaya gitmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada ekmek almaya gitmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine alamet eder.

Rüyada uçağa binip almanyaya gitmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik almaya gitmek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çay almaya gitmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments