Rüyada kömür almaya gitmek

Rüyada kömür almaya gitmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, rahat bir döneme gireceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada kömür almaya gitmek gördüyseniz:

  • Elinizden kaçanı düşüneceğiniz yerde yeni durumu karşılamaya gayret etmelisiniz.

Rüyada kömür almaya gitmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saat almaya gitmek güzel ve yaşanılır hale geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada telefon almaya gitmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyun almaya gitmek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın almaya gitmek dertlerin biteceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada abdest almaya gitmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya inanılır.

Rüyada elbise almaya gitmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, düşmanlarla beraber oturmaya rivayet etmektedir.

Rüyada araba almaya gitmek sorunların ve dertlerin biteceğine, büyük takdir toplanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments