Rüyada para almak saymak

Rüyada para almak saymak kıtlığın meydana geleceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına delalettir.

Rüyada para almak saymak gördüyseniz:

  • Acelecilikten kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada demetle para saymak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada altın ve para saymak çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına delalet eder.

Rüyada bozuk para saydığını görmek dini vecibelerini yerine getireceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının para saydığını görmek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada demir para saydığını görmek işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada para almak saymak insanlara yardım edeceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine işarettir.

Rüyada çok kağıt para saymak yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada para saydırmak refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments