Rüyada ucuz alışveriş yapmak

Rüyada ucuz alışveriş yapmak zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, çok zor günler yaşayacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ucuz alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Geç sonuçlanmış bir iş, her şeye rağmen, hiç sonuçlanmamış olandan iyidir.

Rüyada ucuz alışveriş yapmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada ucuz elbise görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine delalettir.

Rüyada evini ucuza satmak anne babayla ters düşüleceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine yorulur.

Rüyada ucuz kıyafet almak kazancın gittikçe artacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına delalettir.

Rüyada ucuz eşya görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada ucuza mal almak çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ucuza ev almak sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine delalet eder.

Rüyada ucuza altın almak eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Heidi

Rüyada bir arkadaşla birlikte dondurma ve çikolata aldık benim param olmadığı için sonra veririm dedim ve tam verecektim ki uyandım