Rüyada pantolon üstüne pantolon giymek

Rüyada pantolon üstüne pantolon giymek dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada pantolon üstüne pantolon giymek gördüyseniz:

  • Ya maddi açıdan güçlenecek vya da işinizde terfi edeceksiniz.

Rüyada pantolon üstüne etek giymek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına yorulur.

Rüyada pantolon üstüne pantolon giymek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine delalettir.

Rüyada büyük beden pantolon giymek ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Rüyada yeni pantolon giymek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada geniş pantolon giymek çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada kumaş pantolon giymek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına tabir olunur.

Rüyada kırışık pantolon giymek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmız pantolon giymek kafasını toparlayamayacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments