Rüyada ayağa bot giymek

Rüyada ayağa bot giymek işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına delalet eder.

Rüyada ayağa bot giymek gördüyseniz:

  • Fiziksel anlamda sizi değiştirecek aktivitelerde yer almanız gerekebilir, size ait olmayan görev veya sorumlulukları size yüklemeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada ayağına bot giymek girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına yorulur.

Rüyada ayağa bot giymek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski bot giymek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına işaret eder.

Rüyada gelinliğin altına bot giymek istediği projeleri yapamayacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bot ayakkabı giymek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, işlerin aksamayacağına işarettir.

Rüyada yırtık bot giymek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni bot giydiğini görmek maddi durumunuzun düzeleceğine, süzüleceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz bot giydiğini görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments