Rüyada bulutlara yaklaşmak

Rüyada bulutlara yaklaşmak iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, yeterli kimse haline geleceğine, maddi gücünün artacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulutlara yaklaşmak gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri bilmeden bazı tezler geliştirmek doğru olmayabilir.

Rüyada bulutlara yaklaşmak bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada eşine arkadan yaklaşmak işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalet etmektedir.

Rüyada zinaya yaklaşmak ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada yıldızlara yaklaşmak fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına delalet eder.

Rüyada erkeğe yaklaşmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne yaklaşmak ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada ölüme yaklaşmak öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine inanılır.

Rüyada birine yaklaşmak kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments