Rüyada birine yaklaşmak

Rüyada birine yaklaşmak rızkın kesilmeyeceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına tabir olunur.

Rüyada birine yaklaşmak gördüyseniz:

  • Fırsatlar mevcutken değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada yıldızlara yaklaşmak günden güne kazancının artacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine delalet eder.

Rüyada kadına arkadan yaklaşmak planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada eşine arkadan yaklaşmak ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüme yaklaşmak hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzüne yaklaşmak kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, başarıları ile konuşulacağına rivayet eder.

Rüyada kıyamete yaklaşmak nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada aya yaklaşmak her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğe yaklaşmak kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments