Rüyada özlediğin birini görmek

Rüyada özlediğin birini görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, moralin bozulacağına, birçok yeni fikir edinileceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada özlediğin birini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptığı değişiklikler nedeniyle siz zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada özlediklerini görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada özlediğin kişiyi görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyi özlemek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına alamet eder.

Rüyada geçmişi özlemek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine yorulur.

Rüyada çok özlemek dertlerin ve sorunların biteceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine işaret eder.

Rüyada annesini özlemek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada birini çok özlemek bereketli bir döneme girileceğine, her zaman hayırlı işler yapacağına delalettir.

Rüyada özlediğini söylemek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments