Rüyada öz babasını görmek

Rüyada öz babasını görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada öz babasını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız tamamlanması gereken işlerde size yardım etmekten keyif alacaklardır.

Rüyada öz baba görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada öz babasının öldüğünü görmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada öz babasını görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine delalet eder.

Rüyada öz kızını görmek gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır özlenen birini görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına yorulur.

Rüyada biri tarafından özlenmek ayrılık yaşanacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine yorulur.

Rüyada öz annesini görmek itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada öz abla görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments