Rüyada özlendiğini duymak

Rüyada özlendiğini duymak zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, başarısının artacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine delalet eder.

Rüyada özlendiğini duymak gördüyseniz:

  • Mesela uzun süreli bir misafiriniz gelebilir.

Rüyada özlendiğini duymak şansızlığın kırılacağına, eskisinden de iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun zamandır özlenen birini görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına delalettir.

Rüyada öz anneyi görmek sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada öz oğlunu görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada öz abiyle evlenmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada öz amcasını görmek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına işarettir.

Rüyada özcan denizi görmek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada öz kızını dövmek çok üzüleceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments