Rüyada tavşan sütü görmek

Rüyada tavşan sütü görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine alamet eder.

Rüyada tavşan sütü gördüyseniz:

  • Size ters gelen olaylara katılımda bulunmak zorunda değilsiniz.

Rüyada tavşan sütü içmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada tavşan sütü görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada tuvalette tavşan görmek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada tavşan postu görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yavrulu tavşan görmek hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına inanılır.

Rüyada kedinin tavşan yediğini görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada tavşan eti pişirmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına delalettir.

Rüyada tavşanın ısırması görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments