Rüyada işlerin bozulduğunu görmek

Rüyada işlerin bozulduğunu görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, günbegün kötüleşeceğine, maddi olarak büyüyeceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine yorulur.

Rüyada işlerin bozulduğunu gördüyseniz:

  • Temmuz ayı başına kadar, verdikleri sözleri yerine getiremeyen kişiler sizi şaşırtabilir.

Rüyada işlerin bozulduğunu görmek ticaret hayatını ilerleteceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine işaret eder.

Rüyada işinin bozulduğunu görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruç bozulduğunu görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kızlığının bozulduğunu görmek başarılı olacağına ve allah’ın yardımlarına ereceğine, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada televizyonun bozulduğunu görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine delalet eder.

Rüyada gözlerinin bozulduğunu görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözlerin bozulduğunu görmek mali gücünü yitireceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahın bozulduğunu görmek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments