Rüyada yüzünün bozulduğunu görmek

Rüyada yüzünün bozulduğunu görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, kız çocuğunun olacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada yüzünün bozulduğunu gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularda ortaya çıkan ihtiyaçlara ilgi göstermeniz hayatınızı olumlu yönde etkileyebilir.

Rüyada yüzünün bozulduğunu görmek sevdikleri ile bir arada olacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada oruç bozulduğunu görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına delalettir.

Rüyada birinin kızlığının bozulduğunu görmek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada otobüsün bozulduğunu görmek tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişlerinin bozulduğunu görmek anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamaşır makinesinin bozulduğunu görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işlerin bozulduğunu görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada sütün bozulduğunu görmek atılan adımların boşa çıkacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments