Rüyada avukatla telefonda konuşmak

Rüyada avukatla telefonda konuşmak ağız tadından olacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada avukatla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Elinizde iyi kartlar olması onları en iyi şekilde kullanacağınızı garanti edemez, sadece oyunu kolaylaştırabilir.

Rüyada avukatla telefonda konuşmak evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada avukatla konuşmak kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada avukat arkadaşını görmek her zaman evlatlarına destek olacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına işaret eder.

Rüyada birinin avukat olduğunu görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına işarettir.

Rüyada avukat olmak güzel bir geleceğin yaklaşmasına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek avukat görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde avukat görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine alamet eder.

Rüyada cübbeli avukat görmek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, yüzünün kızaracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments