Rüyada avukat olmak

Rüyada avukat olmak yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, tüm isteklerine kavuşacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına delalettir.

Rüyada avukat olmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık yerlerde çalışmanıza olanak tanıyan bir fırsat yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada avukat bürosu görmek işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına delalettir.

Rüyada avukatla telefonda konuşmak uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine tabir olunur.

Rüyada kendini avukat olarak görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, artık hep ileriye ve önüne bakacağına delalet eder.

Rüyada evde avukat görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avukata gitmek daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, işyerini kapatacağına delalet eder.

Rüyada avukat cübbesi giymek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine delalet eder.

Rüyada avukatla konuşmak mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine delalet eder.

Rüyada boşanma avukatı görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments