Rüyada kendini avukat olarak görmek

Rüyada kendini avukat olarak görmek küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, geçineceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada kendini avukat olarak gördüyseniz:

  • Yakın bir akrabanız kötü bir duruma düşebilir.

Rüyada avukatlık cübbesi giymek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına işarettir.

Rüyada boşanma avukatı görmek ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada avukat arkadaşını görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, karlı çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada avukat arkadaş görmek rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada hakim ve avukat görmek yeni kısmetlere nail olacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada avukat aramak umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, küskünlüklerin oluşacağına tabir olunur.

Rüyada avukatla konuşmak atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine alamet eder.

Rüyada kendi avukatını görmek çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments