Rüyada öss sınavını kazanmak

Rüyada öss sınavını kazanmak inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, hayatın rüya sahibine güleceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, kendini allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına işaret eder.

Rüyada öss sınavını kazanmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sinirli davranışlarınızın zararını görebilirsiniz.

Rüyada polis sınavını kazanmak aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine işarettir.

Rüyada hakimlik sınavını kazanmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  yorulmaktadır.

Rüyada sınava girmek ve kazanmak her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada bursluluk sınavını kazanmak üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına yorulmaktadır.

Rüyada sınavı kazandığını görmek hafifleyeceğine, rahatlayacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına yorulur.

Rüyada birinin sınav kazandığını görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına yorulur.

Rüyada polislik sınavını kazanmak belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine alamet eder.

Rüyada öss sınavını kazanmak yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments